Catherine Trottmann в България

25 октомври, 19:00 ч.
Catherine Trottmann в България

През 2019 г., в която български град е Европейска столица на Културата, в изпълнение на своята дългосрочна програма, фондация ELEVATE, вписана в Информационния регистър на културните организации към Министерство на културата, организира, непосредствено след дебюта и в La Traviata в Парижката опера (Palais Garnier), първа визита за концерт-рецитал на младата звезда на операта от Франция, 

Catherine Trottmann в България, с подбрани произведения от световната оперна и класическа музика, с пианист Karolos Zouganelis

Родена в Рим, Италия, макар само на 27 години, усъвършенствала забележителния си талант завършвайки с отличие една от най-реномираните музикални академии в света, Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de Paris, с впечатляващи изяви на сцените на престижни оперни театри във Виена, Берлин, Лозана, Париж, Единбург, Ню Йорк и др., пяла със звезди от ранга на Rolando Villazón, Andrea Bocelli, Olga Peretyatko и др., вкл. с бляскаво участие в концерт в памет на великия Luciano PavarottiLe Concert des étoiles в Монте Карло, лауреат през 2018 г. на Manhattan International Music Competition, First Great Award и с рецитал на сцената на Carnegie Hall, със своята красота, грация и изящна артистичност, Catherine Trottmann изпъква ярко като нова звезда в небосвода на неувяхващото оперно изкуство. 

Концерт-рециталът е с участието на родения в Атина, Гърция изтъкнат пианист и преподавател по пиано в Conservatoire de Paris, Karolos Zouganelis, носител на множество международни награди и участвал в редица престижни концерти и конкурси, вкл. два пъти като пианистът на Operalia, The World Opera Competition на големия Plácido Domingo.

Събитието се организира в подкрепа на каузата за борба с рака на гърдата, в рамките на глобално отбелязвания Breast Cancer Awareness Month.

При интерес към спонсорство и/или пакети билети за събитието: фондация ELEVATE, г-н
Момчил Кръстев, тел. 0897805705, mkrasteff@archventure.biz.