Йога клас с Ирена Русева

Всеки вторник и четвъртък 18:45 – 20:30 часа


Практиките с Ирена са пълноценни, изградени изцяло върху принципите в йога и съдържащи всичките нейни осем аспекта. Часовете започват с кратка теоретична част, очистителна дихателна практика, въвеждащо разгряване и подготовка на тялото за асаните, следва разнообразен комплекс от пози за сила, гъвкавост и баланс с концентрация върху дъха, който е основа на всички процеси случващи се в нас. Като естествен завършек на практиката идва отпускаща релаксация, която въздейства в дтлбочина възстановяващо на цялото тяло, психиката и ума.

Убедена е, че йога не се практикува само в залата върху постелката, тя е начин на живот, осъзнатост, баланс, вдъхновение…

Ирена Русева e сертифициран преподавател по Класическа Хатха йога по системата на древния индийски институт по йога – Кайвалядхама. Завършила е обучение към НСА „Васил Левски“, където среща отдадени български и индийски учители, като най- голяма следа в почерка и на преподаване оставя забележителния български йогин Кирил Коларов.

Ирена задълбочено изучава духовната и философска страна на йога, откъдето черпи вдъхновение за практиките си и за живота като цяло. Преминала е обучения по терапевтична и мантра йога. Обича да развива хората с курсове по пранаяма, енергийна система на човека, асани, ин йога.